jag har en fråga

tycker ni att jag ska blogga eller ska jag bara ge mig? =)
kommentera!

utgång..

..Nu ska jag snart iväg och möta upp sofia och sarah. Vi ska vidare till dalarö, hem till rasmus, det kommer lite folk och så, chill! =)
Tyvärr funkar inte min bajskamera så jag kan inte visa outfit eller ngt men jag har lockat håret, och har på mig 2 leggins(pga kylan), långt vitt linne och en lång tunn grå kofta över det. kombinerat med ett nitskärp. Det låter säkert heeelt puckat, men det funkar :)

kärlek

svininfluensavaccin!

hej sötnosar! sorry för den dåliga uppdateringen, men jag har varit sjuk, eller ja, biverkningar från svininfluensavaccinet.. usch usch, jag har mått jätte illa, haft ont i huvudet, varit stel i kroppen, smärtor i hela kroppen och yrsel. Inte kul! Men nu är det bra igen :)
I morgon kommer Roy hem! =D herregud vad länge han har varit borta.. han åkte liksom när höstlovet började!
Just nu sitter jag och kollar på tv, det är någon jätteäcklig fotreklam.. Jag hatar fötter, euw.

Iaf, lite uppdatering inom shopping och så också kanske. Jag har köpt en jättesöt svart klänning(bikbok), en assosear till håret(bikbok), lösögonfransar(buttricks), underkläder(cubus), smink(kiks) och en vinterjacka(cubus), äntligen!

Har absolut ingen aning om vad jag hittar på idag,
puss

mitt halsband är borta..

huh

Nu är jag är jätterädd för Australien! Visste ni att varje år försvinner 35 000 människor i Australien?! Hur obehagligt är inte det? Kollade på ett program nu om det, polisen i Auistralien har tom en hel avdelning med personer som jobbar med "missing persons" alltså folk som bara försvunnit från ingenstans. Just nu har de 2000 olösta fall som de inte har några ledtrådar till.
Jag är så glad att jag inte visste det här när min syster var där i 3 månader, jag som var rädd för att hon skulle stöta på en orm eller något..

aja ta hand om er! puss


Bilden ovan visar världens giftigaste orm.
InlandsTaipanen som kan bli 3 meter lång har tillräckligt med gift för att döda ca 1200 vuxna människor. Ormen upptäcktes först 1974 och förekommer endast i vissa delar av Queensland och South Australia. Det finns ca 200 olika ormarter i Australien, 12 av dem är kapabla att döda dig.


I Australien finns det två sorters krokodiler, sötvattens krokodilerna sägs vara ok att svalka sig tillsammans med. Saltvatten krokodilen bör man dock undvika. Annars hamnar snabbt i käftarna och bjuds på en deathroll innan man placeras under någon gren på botten av floden, havet, i väntan på att ens kött ska bli mört och fint.

 
Till vänster ovan ser vi Latrodectus hasselti (Red-back and Widows) och till höger Australian Funnel-web Spider. Farligaste spindeln i Australien är Trattminörspindeln, den är svart och lurvig och bygger sina bo under hus, bland stenar etc. När det regnar kryper de ofta in i bostadshus. Trattminör spindeln är giftigast i världen, den är mycket aggresiv och är också betydligt farligare än svarta änkan. Spindeln har 8 gram gift i sin kropp, 0,1 räcker för att döda en människa. Skaka ur dina stövlar innan du sätter på dig dom. Kolla under toalettringen innan du sätter dig.

Klicka här för mer info


hemma!

tjenis penis!
lite uppdatering från soffan, jag och mamma sitter och kollar på tv och har nyss ätit sushi, min favorit! 8)
dagen har varit bra, skola och sen bara hem och sovit, var så galet trött kände jag.
skriver kanske mer sen, puuss :)

älskling


smink

heh ursäkta för mitt lilla utbrott :)
jag sitter i min säng just nu och tänker på glass, haha ja allvarligt! kanske ska smyga ned och sno en ben&jerry's? mmmm!

Idag testade jag någonting nytt.. jag lade ögonskugga på mina ögonlock! det har väl typ aldrig hänt? och faktiskt, så visade det  sig vara ganska snyggt! ögonen fick en starkare kontur som gjorde att ansiktet blev lite mer "dock ligt". ett tips från mig är att variera sin sminkning! det är mycket mer spännande för både sig själv och för andra. kanske inte för mycket, men inte heller för lite, då blir det ganska tråkigt och det sker inga förändringar.. :)


ser ni ögonskuggan?

japp, jag sattsar på ben&jerry's!

första dagen - efter lovet

SKOLAN TAR KÅL PÅ MIG

Nej men seriöst, det har gått en dag nu och jag är redan skoltrött. Det började med att vi hade SO, och vi har prov på det redan nu på tors? Har dom inget vett i huvudet eller? Har någon bytt ut mina lärares hjärnor till vattenmeloner? Jättekul, så nu har jag två dagar på mig tills nästa prov och det gamla provet är inte ens rättat.

halloween?

tjena tjena!
Jag vaknade för en stund sen, har ätit frukost och duschat precis.
Igår var jag bara hemma och slappade, det var skönt, egentligen ville jag ut eftersom det var halloween, men det blev tyvärr inte så..

Idag (sista dagen på lovet :o) ska jag nog ta det lite lugnt, kanske åka och träna lite. plugga.. osv.
jag känner mig helt seriöst helt deprimerad pga det äckliga vädret, hur ska detta sluta?

aja, i fredags var jag, sofia och louise på en halloweenfest hos en kompis som heter jack. Det var helt okej men vi drog ganska tidigt för det var itne så mycket drag.

Om en vecka nu kommer Roy hem!

vi hörs senare
pussar

haha simon och markus hemma hos mig i.. tis?

RSS 2.0