a come back

tjaaa! Det var ett tag sen jag skrev och jag kan säga er att mycket har hänt.. men kanske inte så mycket som jag tänker ta upp i bloggen.. :')

Igår var jag, markus, sofia louise och linhart hemma hos mig, det var meningen att vi skulle plugga matte inför provet vi hade idag (ja jag går i skolan på lovet :s) men det blev inte riktigt så.. utan jag och louise sprang till ica och köpte blekning och louise blekte mitt hår. ganska nöjd men det blev ett lite gult resultat, så jag får väl bada i silvershampoo som vissa andra gör...

Roy åkte till thailand i söndags, herregud.. han ska vara borta i mer än 2 veckor, hur ska jag klara mig?
Det här är faktiskt de första timmarna jag är ensam sen han åkte :/
Inte för att jag kommer vara ensam länge till eftersom Rasmus, Sofia, Markus, Louise, Simon och Mathias kommer hit snart, myyyys?
Haha njaa, det får vi allt se... eftersom vi ska kolla på drag me to hell! herregud!

En till sak är att jag och Nora har bytt rum nu, och jag är nöjd faktiskt. Jag och mamma åkte till ikea och köpte speglar, draperier, lådor, klädhållare, matta och andra småsaker som behövdes för att göra mitt rum fint.

Just nu har jag lagt ut en 2 meter stor madrass över golvet som dom ska få sova på, hihi :$


Jo juste, ni kanske undrar varför jag går i skolan under höstlovet? Jo, mina lärare tycker att jag är seg med matten så jag behövde vara i skolan i 3 timmar i går och idag men nu är det över! woho jag är klar, underbart! :)

Annars idag har jag varit med alla som kommer hit, först i skolan och sen hemma hos mathias och sen gå gokart banan, JAA JAG ÅKTE GOKART. tro det eller ej.. men jag skadade mig när jag åkte in i en pelare och när Mathias prejade mig så jag gjorde en 3.60...



Nej nu ska jag föna mitt hår..
puuuuss

RSS 2.0