tha maddafuckiiiing day

förlåååt, jag har inte hunnit uppdatera någontiing idag! För jag har haft orientering och prov.. j*vla lärare jag har i idrotten asså... Hon gav mig ett VG! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARHGGGG, jag daaaampar uuuuuur...!!!!!
Iaf, provet gick ganska bra, eller okej det gick suveränt! =D haha, nu sitter jag hemma hos Roy, vet inte vad vi ska hitta på riktigt, jo juste vi ska kolla på drag me to hell, eller inte.. det var Roy som skrev :)
Jag skulle aldrig se den filmen, utan fler människor runt om, Roy är inte tillräckligt trygg:( 
Förresten, nu kom jag på en överenskommelse som jag har med min älskling, Louise, du vet vad jag menar ;)
(onödig fakta)

Nu vet jag inte vad som händer, tror jag ska försöka kittla honom :D

kisses

 

Godnatt

Nu har jag fixat kläder tills i morgon och allt sånt, så jag är klar och vill vara utvilad tills i morgon så nu stänger jag faktiskt av datorn och hoppar till sängs!

önska mig lyckaa till!

kisses

Godnatt

Nu har jag fixat kläder tills i morgon och allt sånt, så jag är klar och vill vara utvilad tills i morgon så nu stänger jag faktiskt av datorn och hoppar till sängs!

önska mig lyckaa till!

kisses

söndag kväll..

Hello alla snygga och fula (no offence)

Vad betyder söndag kväll? Jo att det är underbar måndag i morgon och längst antal dagar tills nästa helg, kill me.

(Maten var galet god! och Mira kom över och åt med oss)
Nu sitter jag i sängen med NO papprerna framför mig (som vanligt) Iaf, jag kom nyss från affären, drog och handlade matsäck tills i morgon, för vet ni vad som händer då, mer än prov? kl tjugo över 11 ska jag vara i gullmars, sätta mig på buss 873 (tror jag?) och åka till tyresö någonting med skolan, för vi ska ha orientering... Inte kul. Men jag har iaf letat reada på en kompass! Vet inte hur man använder den, men det är säkert bra att ha :) Så jag har varit och köpt pasasallad och en stor loka, den kommer att behövas!
Eftersom jag upptäck att det kommer regna i morgon!? Så ska jag ha plastpåsar runt fötterna innanför skorna, så vattnet inte kommer in till fötterna, smart va!? (jag vet att jag är töntig =) )

Nu ska jag bara ta det lugnt, läsa på det sista och repetera allting lite försiktigt, sen ska jag kolla på film tror jag, en skräckis antagligen! =D


jag just nu, no make up..

kuuuuuuul verkligen....

plugg, plugg, plugg

Nu har jag pluggat i ungefär 3 timmar, jag känner mig jätteduktig, jag har pratat lite med pappsen också eftersom han tydligen är bra på detta..! Nu till middag blir det oxfilé med potatisgratäng m bearniessås (stavfel?) hur gott låter inte det?! Haha, ni måste tro att jag äter exakt hela tiden, varje inlägg lix, men jag är ledsen för att jag inte har uppdaterat så mycket idag, jag har ju somsagt haft mycket att göra eftersom jag sattsar på den här kursen!

Nej nu ska jag återgå till pluggandet, ska läsa på lite om kvävets kretslopp, hur kul låter inte det..? -.-

Hoppas ni har det roligare än mig! :)
kisses


det här är seriöst den mest förståliga bilden av kolets kretslopp, alla andra beskrivande bilder är bara kaos. Kanske är den här bilden anpassad till dagisbarn, men jag gillar att den är tydlig och äntligen fattar jag! (a)

Wow, där lät jag som största geeken..


bamya!

okej det blev inte som jag hade tänkt, för vi har inga ägg och jag orkar verkligen inte lyfta på rumpan och handla, men så upptäckte jag att vi hade bamya i kylen, så det ligger och värmer i micron just nu =)

Nu var det klart, så nu ska jag äta världens godaste gryta (lammgryta) och så ska jag dricka en kall cola till, vad säger ni om det? ;)

kisses

vem här är sugen på pannkakor?

.. Jo jag! herregud så gott, klickade runt på lite bloggar så fick jag idén att göra pannkakor, antagligen kommer det inte gå så bra eftersom jag inte är så köksvan... Men vadf*n jag lyckades ju få MVG på hkkn så varför inte försöka?


galet gott?

I'll be back sweeties!

shower time

.. Mamma håller på att städa badrummet, men snart är hon klar och då ska jag ta en lång, skön och varm dusch, låter inte det underbart? Sen måste jag återgå till pluggandet som jag avslutade igår, det känns verkligen hemskt att behöva plugga under hela helgen, men om jag bara klarar det här provet så har jag mvg redan i 4 ämnen, så det är nice! om jag klarar det dåra..

Hade tänkt att jag skulle åka och shoppa lite idag dåra, fast det får bli i morgon eller någonting, för det hinner jag ju inte nu eftersom affärerna stänger om 2 tim, och det tar längre tid än så för mig att hitta någonting ;)

Nej nu blir det duschen!

kisses

idol fortsätter

ja det fortsätter kanske 2 timmar till, underbart! Det låter elakt men det är lite kul att se folk som verkligen gör bort sig, fast jag lider med dom.. =)


är det bara jag som saknar sommaren? Att kunna ligga och sola i timmar och vara ute på kvällen när det frotfarande är ljust. Ingen skola, bara leva..!

Vad har ni för er såhär dags?

idol

Japp ni hörde rätt, alla idolrepriser på tv4 just nu, perfekt för mig som har missat lite! 8)
Nu ska jag gå och göra en macka :))

kisses

huh..

.. godmorgon på er..
Jag vaknade kanske halv 11, jag vet inte varför men jag har assvårt att somna om! Men iaf, jag gick och handlade lite frukost på ica eftersom det inte fanns någonting i skafferiet.

Sen när jag kommer hem så ser jag en ENORM spindel i handfatet, (har fobi för spindlar..) så iaf, jag springer upp till mamma och skriker, Nora kommer ut och tror att någon har dött.. Sen dödar mamma spindeln och så, men herregud jag kommer vara nojig hela dagen.. Kommer behöva kolla mig runtomkring hela tiden.

Har ni någon fobi? orm, spindel, fåglar, getingar osv. ?


ungefär såhär såg den ut.. fyyyf*n

Sen åt jag frukost, som inkluderade mjölk med flingor med jordgubbar och choklad, Kellogs nya (a) ! Asgod!
Nu sitter jag och kollar på tv, men jag hittar ingenting intressant, irriterande!

kisses

Godnatt

Nej nu blir det macka, film och sova, underbart jag längtar verkligen till sängen ,och i morgon ska jag gå och handla massa god frukost, det behövs verkligen! :D


// en trött och osminkad Runa!
(min cam fungerar igen!)

lördag kväll!

Hej sötnosar! ledsen att jag inte skrev nånting innan jag drog, behövde hinna med bussen, såå..
Kvällen var lyckad, tyvärr ingen fest men det var kul ändå. Vi var ett gäng som satt vid enskedeskolan och så, mys! Nu har jag iaf kommit hem för typ 1 min sen eller någonting, först var det planerat att jag skulle sova hos Matilda, men sen kom jag på att jag inte pallade (a)
Så nu sitter jag hemma och fryser, det är galet kallt! och saknar min älskling.. Jag har bara varit utan hnm en dag och jag saknar honom så mkt.. Men jag har ju halsbandet på mig..!

Nu ska jag sätta på mig min svarta mjukisdress och kolla på en film, hur mys låter inte det? Sen måste jag också ta och leta rätt på mitt bankomatkort, det är helt borta!? =O

Ni får ha det så bra, det kanske blir ett inlägg sen lite senare, men nu är det time for movie!

Förresten (bilder från kvällen kommer sen!)
kisses
inte så fin bild, men jag orkar inte bry mig =)   (facelook)


outfit, blåa håliga jeans och ett svart långt linne!

Hmm..

... sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll.. vad ska ni hitta på?! =)


jag just nu utan ngt smink!

I love clothes... and shoes.. and makeup!











school makes me sick..

Nu har jag läst 30 a4 sidor med NO plus att jag har sovit lite också.. Men ändå känns det som att jag inte rikigt har allting klart för mig.. hmm..
Nu ska jag iaf ta det lite lugnt, vet inte vad jag ska hitta på än, men det får ni väl se sen! :)

kisses

goodmorning!

Godmorgon sötisar!
Nu sitter jag och knaprar på lite naturgodis, Louise har nyss gått härifrån för att träffa  Mr. X. hmm spännande!
Iaf, jag sa ju att jag skulle säga vad jag fick av Roy dåra.. Bild kommer!
Nu ska jag krypa ned under täcket med en latte och plugga på NOn till den sitter, jag vet. hemskt att plugga på en lördag, men jag har inget val! Men ikväll blir det troligtvis fest, antingen lidingö eller östermalm.. Det får vi allt se!

Vad ska ni göra denna lördagskväll som kommer? Festa? mysa med pojkvännen? vara med familjen? Tell me!

kisses

hur vackert är inte det här? Jag fick tårar i ögonen när jag såg det..

fredagkväll = hemma..?

Godnatt bloggen!
Mattias och Albin kom förbi ett tag, vi satt och snackade lite, sen drog dom hem för en stund sen. Roy drog vid 8, eftersom han skulle hem och packa.. :( När jag sa hejdå till hnm la han någonting i min jackficka.. vad det var får ni se i morgon! Nyfikna? Håll ut!

Nu har jag pratat med louise ett tag i tele och vi har bestämt att hon ska komma över till mig kl 11 i morgon, tidigt? jag vet.. Men hon ska träffa Mr. X sen.. Sååå, det finns inte så mycket tid! Men lite skvaller och frukost funkar alltid för oss!

Annars ikväll har jag suttit och kollat på idol och ett program där Jay-Z var med.. Han är grym alltså!
Nej nu ska jag hoppa i sängs, mina ögonlock är tyngre än 244633 blåbär.. fråga mig inte hur jag visste det!

kisses


uppdatering..

.. Så nu är vi mätta och belåtna! Har gått en runda och sen till thaiwoken för att köpa lite mat, mums!
Så nu har jag nästan ont i magen för att jag åt lite för mkt.. Vet ni vad jag har kommit på? Att klockan är halv 7 och det är snart mörkt.. hej självmord.
Ikväll blir det flytt, jag och Nora (min syster) ska ju byta rum med varandra.. faktiskt inte så taggad längre :(

Nej nu ska vi fixa lite
kisses

annorlunda men bra



häftig låt, hörde den första gången i Twilight!

Eyes on fire - Blue Foundation

kisses

cp..

... Herregud jag får damp! Jag bor bredvid en skola och det verkar som att de har rast exakt hela tiden, för det är alltid barn utanför mitt hus som skriker och har sig.. Efter att ha bott här i några år får man utbrott på dessa sk*tungar! Vill bara kasta äpplen på dom eller någonting! (någonting jag brukar roa mig med på fritiden.)

Nej men tänk dig att du sätta tretusenfemhundrasjuttioåtta apor i en bur, sen sätter du dig utanför och äter en banan. Så mycket skrik som kommer komma från apornas käftar, så låter det utanför mitt hus!
Hajar ni..?


Detta är alltså som ett barn av typ... 1000!


hjälp mig!

Är det bara min dator eller är designen på min blogg helt knas just nu!
Kommentera om ni ser den vanliga designen eller någonting annat!
puss

morgon kl 2..?

Godmorgon sötnosar! Eller det kanske inte är så mycket morgon för er.. Men för mig som är ledig är det det!
Avundsjuka? tänkte väl det!
Iaf, jag och min älskling vaknade för kanske 1-2 timmar sen, har käkat frukost och så.. men nu har han dragit för han ska åka och kolla efter en jacka! Sen kommer han tillbaka och hjälper mig och Nora att byta rum. Japp vi ska byta rum, och jag ser faktiskt fram emot det.. Det kommer bli mycket jobb men säkert kul, plus att hennes walk-in-closet är mycket större än min! =)

Nu ska jag klicka runt lite här på datorn, lite fb med mer, vad har ni gjort idag och vad ska ni göra? =)

bilder kommer när min kamera är fixad.. puss

Roy älskar chips

huh okej.. vi kollade på my bloody valentine.. Hej jag kommer inte kunna sova i natt..?
Nej men helt seriöst, ingen film jag rekomenderar för lite mer kännsliga personer.. inklusive mig.. =P
Roy ligger och smaskar på chips bredvid mig som en liten tjockis 8) Men jag är faktiskt mätt, mhihi.

Vad har ni gjort ikväll? Kanske har ni inte gjort någonting alls? nej det var väl det jag trodde! :D

Godnatt på er sötnosar, sov så gott!

myskväll

Nu sitter jag och Roy och dricker lite vet inte riktigt vad det heter.. men det är gott och varmt! =)
Ska snart upp och sätta på en film och mysa lite!

ha en bra kväll, puss

utgång

nu ska jag iväg och möta min älskling, skriver kanske lite senare,
kisses
<3

galet!



herregud, jag kollade nyss på America's Funniest Home Videos
denna hund gör såhär varje kväll.. typ anfaller sig själv, haha!

ändrade planer!

Roy kommer hit tror jag, vi ska kolla på film och äta thai! (= är verkligen sugen på en hemmakväll underbart, plus att vi är lediga i morgon, hur nice är inte det?! Min helg har redan börjat!

kisses


hund

ååh vad jag vill ha hund..

För några år sen dog vår hund, hon hette Tozza och var världens mysigaste men mest rädda hund man kan hitta.. De ända gångerna hon fick visa vad hon gick för var när det ringde på dörren, då skällde hon ett tag, men sen blev hon tyst och tassade tillbaka till hennes lilla myshörn i köket. Hon var rädd för barn och jagade hellre kottar än bollar, för bollarna var för stora för henne.
Hon tyckte torrfoder (vanlig hundmat) var äckligt, så hon fick äta lever till frukost och middag.
Hon var inte som alla andra hundar, hon var verkligen speciell men nu tänker min syster på att köpa en ny hund.. Jag hoppas verkligen på det.. även fast att det var några år sen Tozza dog,  så fattas det någonting hela tiden..

hjärtat mitt.. vila i frid


ooups I forgott..

.. facelook!

hemsk bild... men den bjuder jag på!


dagens..

Hej alla söta (och fula)! Hur mår ni? Själv mår jag bra. Jag kom nyss hem från stan, jag var där med Roy som skulle köpa en kofta från Ströms, men någonting gjorde att han inte köpte den.. hmm..
Idag har jag varit i skolan annars och haft lektion efter lektion hela dagen! Herregud jag som bara brukar ha runt 1 lektion per dag.. Sjukt jobbigt! Iaf, sen hade jag och Louise ingenting att göra så vi tunnelbaneluffade lite (a) tills vi sen fick nog och åkte tillbaka till skolan och mötte upp Sofia och Roy.

Nu ska jag äta lite, eftersom jag inte fick i mig skollunchen som smakar baajs! Sen ska jag lite senare möta upp min älskling.., tror vi ska dra hem till honom eller mig och kolla på film och annat mys!

dagens outfit (sry för den dåliga bilden. Min kamera är typ sönder)

detta till mina 11 cm klackar!

puss på er


sweet dreams

nu ska jag sova! puuuss

ni missar..

.. väll inte idol? spännande spännande!

Face the truth biaaatch

* Jag tänder på flodhästfötter

* Jag älskar att leka indian med Rungnapha o.co

* Jag sover helst med jeansjacka & jeansmössa..

* Jag har en tv show som heter *^^#¤%&/()    (lite problematiskt att utala.. men jag lär mig med tiden)

* I mitt förra liv var jag en sengångare, var bästavän med sid. (istiden för er som inte visste det.. hallå puckon..)

* Jag är gift, sen 218 år tillbaka, typ diamantbröllop?

* Jag ser mig själv som en bisonoxe, nätt och glamourös!

* Min favoritfärg är en blandning mellan nyonrosa och limegrön, mycket fint om man blandar. Ganska gott också..

* Jag önskar att jag bodde under jorden, Som Saddam Hussein (min förebild) det verkar mysigt!

* Om jag var den sistsa människan på jorden, skulle jag kunna råna vem som helst, utan att få något straff.. någonting blev fel där va...


give me some more!



Nja, kanske blev det inte riktigt som jag tänkt mig, men det var mina djupaste hemligheter. Lova att inte berätta för någon..?

Nej nu ska jag klicka mig vidare till fb, puss på er sweeties!


thanks mom

åh.. mamma ringde nyss och sa att hon köper hem thai till oss, mm det kurrar i magen, nu kommer hon! Underbart
puuuss

H&M

Sitter och klickar runt lite efter kläder på hm, nellys osv. Men eftersom jag inte får mina pengar förens på sön får jag hålla mina fingrar i styr! (om det nu kommer gå...)
Jag har iaf hittat en kappa som jag kanske ska köpa, har redan testat den och den sitter asbra på mig!

Så vad tycker ni? är den värd 800?


shoes


inte så bra bild men men,
400 kr, 11 cm klack!


Nu blir det...

detta.. ser det inte galet gott ut?

puuss

no way..

-Jag blir troende & börjar gå till kyrkan varje dag efter skolan. Innan jag äter ber jag en bordsbön och tackar gud för maten. Jag läser bibeln om och om igen tills jag kan allting utantill sen väljer jag att utbilda mig till präst. Tillslut har jag bara en vän, och det är min orgel..

-Jag slutar tycka coca cola är gott
usch, vad äckligt, herregud onyttigt och sött! No way, cola är så ute och kolsyra suger! Nej nu sattsar vi på vatten från kranen, inga mer onyttigheter här inte!

-Jag slutar shoppa Jag inser att jag har tillräckligt mycket kläder och slutar att shoppa, istället för att slösa pengar på kläder skänker jag pengarna till hunddagis i nöd, hallå det är det nya "I'm saving the world"!?

-Jag tar bloggen på stort allvar och försöker bli känd! Jag skiter i skolan och mina kompisar och det ända jag gör är att blogga, för jag vill bli som Kissie och vara hatad av 80% av mina läsare! Jag kommer upp på topplistan och skiter i allt annat förutom min blogg. Jag har blivit en dåre som endast tänker på pengar!

-Jag tar självmord.. Jag inser att mitt liv är skit och att ingen gillar mig. Jag är deprimerad och förstörd. Igen bryr sig och jag åker till turkiet och låter en sköldpadda trampa ihjäl mig. (obs testa inte detta hemma..)




ledsen..

.. för min dåliga uppdatering, igen! Men det är inte så lätt att vara aktiv hela tiden i bloggen när man inte är hemma!
Iaf, igårkväll somnade jag efter att filmen var slut, låg och grät tillslut för att den var så sorglig!
Sen idag har jag varit i skolan tills nu, vi har haft orientering och det gick bra för mig ;o jag klarade MVG banan..!
Iaf, jag hade ph idag (personligt handledarsamtal) för er puckon där ute! Haha nej men det var därför jag slutade 3.. annars slutar jag alltid 2. Är det inte lyxigt, börja 9, sluta 2..?

I helgen var det tänkt att jag skulle åka upp eller ned...? till falun (Orsa) Ni vet min kompis som blev bonde..?
Nej men hon flyttade till Orsa i sommras och jag har inte träffat henne sen dess så jag tänkte att det var på tiden.. Men jag vet inte om jag har tid,  tyvärr.
Allting är så mkt nu, på mån har jag prov och veckan efter det har jag tydligen ett till prov och bla bla.. Det låter hemskt.. men jag måste plugga i helgen. :'( Så jag ska smsa henne snart och säga att det inte blir någonting. Men jag saknar henne så mkt!



Donken igår med Roy, mums!



Mika idag, sötnos!



Frida



.. And me!

dagens citat...

.."Herregud du har ju nästan magrutor!"
.."Men gud.. jag måste vara jättestark!"
det var då jag som var den smarte.. :p

ännu en bild på Roy, det var ett tag sen.. menmen, han i snagg.
haha han kommer döda mig..:p

nej nu är reklamen slut.. blir helt gråtfärdig av den här filmen..
puss!


back..

..Hello sweeties!
Nu har vi kommit tillbaka till Roy igen efter att ha varit hemma hos mig ett tag, slutade att jag började bråka med min syster.. Just nu sitter jag och dricker en cola! (mkt intressant fakta!)
Nu ska vi kolla på systrar i jeans, inte för att jag tror att han kommer gilla den men jag tycker att den är bra och den går på 5:an nu... :)
Vad har ni gjort idag då?
Förresten, jag behöver lite tips, vad vill ni att jag ska blogga om? Vad kan jag förbättra, vad vill ni läsa?
Kom igen nu, nu har ni chansen att förbättra min blogg, help me!

mohaha.. favoritbilden.. :D
älskling och nicklas..
puss&kram

förlåt..

.. Som sagt, förlåt för dålig uppdaternig.. I morse hade jag bråttom till bussen och sen har jag varit i stan tills nu..! Fick inte med mig någonting annat än ett par ankelboots för 400 kr, supersöta!
Idag har jag dåra varit i skolan, ätit på donken till lunch med Roy och den har jag fått reda på att jag fick MVG i hemkunskap, vg+ i bild och g i slöjd, fast det kommer jag höja genom att göra klart klänningen som jag bara har påbörjat! Så jag är ganska nöjd..

Nu befinner jag mig hemma hos min älskling, vi har nyss ätit och jag tror jag ska sova här, men eftersom att det är idrott i morgon har jag tvingat honom så han skjussar mig fram och tillbaka till mig så jag kan hämta kläder! Underbar kille va? =)

Nej nu ska jag inte vara så osocial, skriver lite senare! puss på er sötnosar!

Roy i sexan, sötos!

sovdags..?

.. Yes, ni hörde rätt, jag är supertrött och ska bara välja ut en passande outfit inför morgondagen sen ska jag hoppa till sängs! Låter inte det gaaaaanska skönt? Herregud, man säger att man sover ungefär 1/3 av livet.. jag tror jag sover 1/2 av mitt liv.. mohaha!
Nee nu ska jag upp, puss på er!

sweet dreams!

Färgan är slut..

.. Vill bara säga några ord om en tjej som blev mördad den 7 juni 2009. De flesta kanske känner igen detta, mordet på Therese Johansson Rojo, världens vackraste och snällaste tjej.

Jag kännde inte Therese så väl, men hon var en bekant till mig och vi hälsade när vi sågs, pratade kanske ibland. Snart har det gått 4 månader, allting har gått så fort. Jag lider med din familj och dina närmsta, spec Felicia som jag kännde lite bättre, än vad jag kännde dig.

Jag kommer ihåg sista gången jag såg dig, det var i stora arenan och du var med och uppträdde i 9:ornas kabare. Felicia stod och pratade och du var "modell", kommer ihåg att du hade rosa klackar och en matchande tröja..

Det finns så mycket att säga, men ändå så lite.. Jag hoppas att du har det bra där uppe, och att du vakar över dina nära & kära. Det händer att jag tänker på dig ibland, för det är så obegripligt.. Jag kan verkligen inte fatta. Dom kommer få sitt straff, men du kommer aldrig tillbaka, och det är någonting vi alla måste leva med.

Vila i frid Tess
'

River flows in you - din låt.

Färgan..

..Nu ska jag ge det programmet en chans!
Vi hörs! (:

(Glöm inte pågående frågestund!)

körkort..

...Grattis Filip till körkort (han är superstolt!)
Nu kan du skjussa mig, mohahah!

Ni har väl inte glömt..

..att frågestunden håller på? Vad vill ni veta? Jag svarar på alla begripliga frågor!



header..

..Tack älskade Jenny för en superfin header. Saknar våra tider gumman, puss!


Nu blir det..

.. en skål med kellogs flingor med jordgubbar och choklad, låter inte det gott?
Det blev inget Ben&Jerrys ätande, tappade lusten för det så det får bli en annan gång, den finns ju liksom där..
Nej, nu mot köket!
puuss

Finner inga ord..


<3


I am back..

.. Och jag har med mig cola, bröd, grädde, nudlar, ben&jerrys, schampo, balsam, flingor, salami osv. Mat som man bara behöver! =D Nu ska jag värma lite plättar som jag ska äta med sprutgrädde och sylt och dricka cola, låter det inte mysigt?
Sitter och kollar på Ghost Whisper på kanal 4, gillar det programmet.. Nej nu kurrar det i magen
puuss

(Glöm inte bort pågående frågestund!)

brb..

.. Nu ska jag pallra mig iväg till konsum och köpa Ben&Jerrys, avundsjuka?
Hihi, hörs snart

hmm vilken ska jag välja..?


Favorites from Youtube..



0:57 är det bästa, hahah jag dör!

huh, ryser..



Asså det här är helt sjukt, att det finns sånna människor.. usch, jag fattar verkligen inte.. inte okej!

(Glöm inte bort pågående frågestund!)

utgång

.. nu blir det en liten promenix för att vakna till lite, tyvärr är det något fel på min webb och min kamera ska vi inte ens tala om, så det blir ingen outfit just nu.. =(

puss på er!


header..

.. Vad säger ni om den nya headern? Bättre än förut va?
Har suttit och pysslat lite med den men nu ska jag upp och sätta på mig lite varmare kläder och gå ut på promenad,
har nyss fått reda på att min pappa har borrelia.. Har för mig att det inte är sådär jättefarligt men det finns risker, så jag är lite orolig..

Puss på er sålänge!


nu

så vad säger ni, vilken är bäst?
själv tycker jag den nya


(glöm inte bort den pågående frågestunden!)


pluggdag... tråkigt?

Godmorgon darlings! Har ni sovit gott? Själv jag har jag sovit jättegott, förutom att jag vaknade typ 8 av att mamma frågade om hon skulle sjukanmäla mig. Sen gick ned och la mig i soffan och sov (kunde inte somna om) tills för typ en timme sen.
Just nu sitter jag i vardagstrummet med en tallrik youghurt, en macka och ett glas juice, mums!

Jag känner mig inte febrig eller någonting men jag har asont i ögonen, asså när jag liksom konsentrerar mig... jobbigt, tänk om jag har ögoninflamation.. =O (superintressant fakta)

Idag är det plugg som gäller, måste plugga NO så jag kan det för MVG, och jag måste plugga lite med de andra ämnena också, typ matte, svenska, tummen upp....
Sen ska jag ta en lång och skön promenad, gud vad jag känner att jag behöver det! (oj det lät lite vuxet..)
Men ändå är det superskönt att vara hemma, mohaha här sitter jag och myser i soffan medan ni sitter på lektioner! booring?



Vad ska ni göra idag? 
 
(Glöm inte bort den pågående frågestunden!)

Trötter..

... Mina ögonlock blir bara tyngre och tyngre, hmm, kanske borde jag börja fundera på att vandra mot sängen, eller vad säger ni kära läsare?
Tror jag ska sätta på en film att somna till, maybe the hangover? Nja, lite uttjatad vid det här laget..

Jag är lite i smått panik för jag hittar inte min mobilladdare, och jag har 3 st...? Jag sa ju att jag och teknologi inte fungerar!




tycker faktiskt att det går rätt bra, en dag och jag har redan 80 besökare, tjoho! =)


Nej,  nu ska jag lunka till min stora sköna säng och smsa lite kanske? ;)
puss på er sötnosar, sweet dreams!


(Glöm inte den pågående frågestunden!)


Jag är normal.

Jag heter Runa (sofie i mellannamn) ganska annorlunda namn jag vet.. Antagligen var det mina föräldrar som var lite uttråkade och ville spexa till det lite.. Bättre förslag än så har jag inte.

Iaf, jag har haft ett antal bloggar tidigare, så tro mig, detta är inte första gången!
Men jag kännde att jag behövde skriva av mig lite (ni vet den kännslan..?) och så tänkte jag (för 511 gången) Jag startar en blogg! Så nu sitter jag här med en blogg, kanske ska jag då presentera mig?

Jag går i Kunskapsskolan i Enskede (ingen skola jag rekomenderar..) Har underbara vänner och en helmysig pojkvän som heter Roy. "Runa&Roy", låter Det låter som ett gammalt par, säger alla. Jamen toppen, det var det som var meningen... Min nuvarande bästavän (byter varjedag) heter Louise för hennes mamma är från värmland! Tyvärr flyttade min förra bästis till Orsa i Falun, varför? För att hon skulle bli bonde.

På fritiden spelar jag helst krocket i källaren, där är det mysigt och dammigt, där har jag också en girlpower hörna där jag och mina vänner alltid sitter och skriker (för att se om någon utanför mitt hus reagerar) Om någon gör det är det girlpower!

Mitt liv är en saga på rosa fluffiga moln! Allt serveras på silverfat och jag älskar att kisa med ögonen, för då kan jag se små små atomer åka förbi, har ni också sett det?

Varje lördag (kl halv 5 på morgonen) åker jag och min nuvarande bästavän ut och plockar bär, sen går vi till skansen och matar björnarna med bären.. En gång blev det lite för mycket för en björn, så min dåvarande bästis gick bort.. Jag sörjde flera minuter.. Hemskt var det, stackars björn, han/hon måste fått massor av gaser i magen efteråt..

Mitt mål med livet är att förmedla svenska folket vilken ögonfärg jag har.. Gröna, så då var det klart.
Vad ska jag göra nu, jo sätta upp ett nytt mål, bra idé ja?!

Haha hoppas ni förstod ironin i denna text
om inte, cred till er, tips: sök upp läkarvård...!

Förresten, cred till er också, som pallade läsa denna text, tummen upp!
(Glöm inte den pågående frågestunden!)

förlåt för mitt lilla utbrott..

..Nu är jag back on track again, har fixat msn! Jag som är den mest oteknologiska på denna gjort har laddat ner msn igen!

Jag är så oteknologisk, så om jag skulle typ köra en tunnelbana, skulle jag få bensinstopp, även fast tunnelbanan inte drivs av bensin.. hajar ni?

me love


(Glöm inte bort pågående frågestund!)


aaargh

h*******ra, fattar ingenting, aaaaaaaaargh, msn funkar inte och har inte gjort det på flera dagar på min dator, f*an!

andra gången idag jag blev djävul, detta kan sluta illa!


(glöm inte pågående frågestund)

Frågestund..!

 
kom igen nu, ni måste ju undra saker, har endast haft denna blogg i en dag, så ni känner mig inte så väl... Ni har tills i morgon kväll på er, fråga på!

I tell you

- "Storbloggarna" Herregud hur mogna får man vara, en springer runt och är 18 år, fortfarande fjortis och skryter om hur mycket hon tjänar? Nästa är lika gammal som mig, kopierar allt och allas inlägg, pengaberoende och ljuger på sin blogg..? Sista blondinen (har bara snackat om blondiner som ni kanske fattar) skryter inte lika mkt, när hon är 20 kommer hon se ut som 70 pga solarium 50 ggr i veckan, plus att hon leker snäll bakom datorn... (motsattsen till de flesta andra)
Vill inte vara elak eller någonting, men alla slåss om toppen av topplistan, det är det deras bloggar handlar om..

- Hösten Jag vill inte inse att hösten har kommit. Att det blir mörkt runt kl 7 redan nu, och att snön snart kommer falla.. Jag vill springa runt i en kort kjol, linne och solglasögon, åka till en strand med kompisar och bada för att det är lite för varmt. Nu när man går ut måste sjalen och jackan på.


- Skolan
Just nu är det jättestressigt i skolan. Mycket att göra, prov varje dag, föreläsningar, nytt material, press, lektioner, glosor, osv. Har prov i morgon som jag kommer missa pga att jag är sjuk, det kommer bli superstressigt när jag måste ta igen det senare. Plus att de små sjuorna på vårat plan tar kol på mig, dom tror att dom är störst och bäst bara för att dom inte är allra minst längre.. herregud.


- Svininfluensan
Vem dissar inte den? Jag springer runt med alkogel överallt, jag går seriöst inte ut utan den. Tusentals har dött av den och vissa säger att det är ofarligt? Är folk helt dumma i huvudet eller? Tappade som barn kanske? Iaf, jag är asrädd för att bli sjuk, mitt liv är värdefullt (enligt mig)! Så blää för gris sjukdommen.




- Pälsmössan Så j*vla snygg! har en äkta själv men har inte riktigt vågat använda den.. Men nu i höst så! Den är super skön och supersnygg, vad mer kan man önska? Passar till det mesta och det är inte alls många som har dom, så det sticker ut lite!


- Höstkläder
Hösten är på utelistan och höstkläderna är på innelistan (såklart)! Jag älskar att shoppa höstkläder, ankelboots, highheels, lårstövlar, kavajer, mössor, vantar, sjalar, väskor, tunna jackor.
Väskorna och skorna hör verkligen till hösten, spec skorna. Det kommer alltid så mycket olika skor i färgglatt och olika modeller. Så i år sattsar jag nog mest på skorna, underbart!


- desinficeringsmedel
Finns inte så mycket att säga om det, bara att det räddar liv! Själv har jag alltid en liten flaska med mig, var jag än är.


- Spotify
Grymt bra idé, det är gratis (för de som inte betalar för att inte ha reklam) och nästan alla låtar finns, hur bra låter inte det? Nakdelen med det är att man endast kan använda det om man har internet, och man måste få tag på en invite för att kunna få programmet, men annars älskar jag det!


- Louise
Självklart är min bästavän med på min hissarlista! Skönare person får man leta efter, helvild och galen, kommer alltid på någonting kul att hitta på, finns alltid för en, uppmuntrande och bara allmänt underbar!
Älskar dig sötnos

 

 


Ändring på design..

..ja, rubriken säger ju det mesta, jag har nu suttit ett tag och fixat lite med designen. Har tagit fram en bloglovin ikon, gjort så man inte kan högerklicka (för alla copycats), en liten text om mig själv, bild och lite mer!

Men nu är frågan, finns det någon som kan hjälpa mig att göra en snygg header?
Jag har inte photoshop och om jag hade skulle jag ändå aldrig lyckas med att göra en snygg bild, så finns det någon vänlig själ som vill hjälpa mig med det? Det skulle vara supersnällt!

Nu ska jag fortsätta pyssla lite med bloggen, det är så mkt roligare att blogga om det ser snyggt ut, inte sant?


Sjuka lilla jag..!

svininfluensan..?

Jag låg som vanligt och pluggade i sängen liggandes, det slutar ju aldrig riktigt bra, jag somnade och sov unfefär en timme, men det var  skönt!

Jag gillar inte att säga det men jag känner mig sjuk. Har kännt mig helt hängig hela dagen och nu dunkar det i huvudet, jag har ont i halsen och lite yrsel.. Har jag svininfluensan kanske? =O
Herregud det hoppas jag verkligen att jag inte har, men det skulle inte förvåna mig, för typ 10 pers i 9:an i vår skola har haft det..

Kommer jag se ut som en gris snart eller.. =/

Hoppas inte.. Det ser ju förj*vligt ut..

Hur mår ni själva?


Can't tell me nothing


Bästa låten just nu. Can't tell me nothing med Kanye West, finns med i the hangover!
I <3 spotify..

nyduschad..

.. som blondinbella säger "jag känner mig som en ny kvinna" hahah, eller inte. Men skönt var det och nu känner jag mig både piggare och frächare!

Det märks att hösten är här.. Jag är blek! (osminkad)

Nyrakade ben, me like!


Nu ligger jag i sängen och myser lite, hade tänkt att ta det lite lugnt, göra en kopp te och plugga NO, söndagar är ju faktiskt mysdagen i veckan.

Men innan dess ska jag:

Smörja in benen med Body Lotion

noppa ögonbrynen

torka håret

fixa naglarna
osv..

Hörs sen mina sötnosar!


Favorites from Youtube..


helgalen snubbe, herregud!

Bästis är så söt...

.. När Louise träffar Mr. X igen kommer hon på att han inte är hennes typ.. Mer än så får jag inte beskriva det, eftersom jag vet att han läser hennes blogg och kanske min? =)
Iaf, Louise är en typisk person som inte kan bestämma sig riktigt.. Så hon tar chansen säger att hon ska på toan och springer sedan ner, ut och hem tillbaka till mig. En timme senare frågar Stina vart Louise tagit vägen.


Louise ringde mig..

L - Runa?!
R - aa..?
L- Hjälp mig!
R - Vad snackar du om?
L - Jag smet från Stina!
R - Va?
L - Asså, dom tror att jag är på toa..
R - Var han inte din typ eller? ;)
L - Haha nej.. öppna dörren..


Louise som blondin, vad är finast tycker ni?
Själv tycker jag att hon ser äldre ut i brunt!


God morgon


Från igår. Här lagar jag och Louise mat i Runas hem, utan Runa. Great!

Nu tänkte jag Agnes gästblogga litegrann. Runa väckte mig precis, eller nja.. jag väcktes av hennes klickljud från dom här jävla tanjenterna. Louise har gått över till Stina för att träffa Mr X. Och nu ska jag och Runa äta frullebulle, är sjukt hungrig! Idag ska jag plugga, men jag ska först till söder med Petronella. Orkar inte plugga hela dan. Håller på att dö av hunger, see you later. Puss


Grr...

Är supertrött och nyvaken men jag kan inte somna om, jag ska döda louise när hon kommer tillbaka!

ungefär såhär kommer det se ut..

Vaken kl 9..?

..Japp, ni hörde rätt, jag vaknade kl 9 av att Louises mobil tjöt som ett brandlarm eller någonting. Ni vet när man sover, så låter allting som en jordbävning!:o

Jag drömde en superläskig dröm inatt.
Jag var i en mörk skog och helt plötsligt kom Rugnapha (tänk inte på namnet) och jagade mig, haha gud vad läskigt det var.. Men sen kommer jag inte ihåg så mkt mer.. Men hon försvan och så vaknade jag..  (Viktig info, Rughnapha gick på mitt seglarläger och vi spådde om att hon skulle mörda mig och en tjej som heter Amanda.. och det skulle hon..) huh.. så var det med det!

Louise har dragit hem till Stina ett tag för att träffa killen igen eftersom han ska åka hem snart. (han bor åt helvete)

hmm, vad ska jag hitta på idag, söndag.. chilldag, shoppdag.? Njaa, jag får se vad som händer. Jag måste kanske sätta mig ner och öppna NO boken trotts allt.

Vad ska ni göra idag?


Jag just nu i min hamburgartröja!



Måsten inför veckan..

Plugga inför NO prov

Fixa naglarna

Byta rum med min syster
 
Blogga

Ta bort de gula nyanserna i mitt hår..

Köpa höstkläder! (skor jackor osv)

Fixa design till bloggen!


och massa mer..!


haha (lägg märke till mitt gula hår!)

lördag kväll!

Nu är jag tillbaka här hemma, det var mysigt men kallt så jag bestämde mig för att gå hem.. är ovanligt trött faktiskt! =)

Louises blinddate var ju superlyckad och han kommer hit han med och sover här, får väll se vad som händer i natt mellan dom då.. ;)

Iaf, var det kul med roliga människor, vissa lite för fulla kanske men helsköna! Stinas pojkvän springer runt och säger att stina misshandlar honom och då slår hon honom så han ramlar, haha nuttar..
random, Johan & Matilda, härligt nyktra!


Agnes & jag, snodde Louises dates keps, snygg va? (nu ser man att jag faktiskt är mörkblond!)


Agnes, random, Matilda, random, random, random!


Matilda & Agnes, tandställnings crew..!


Agnes & Jag, brr kallt!


Sådär.. Nu fick ni ett litet smakprov av min kväll..
Resten av de ca 200 bilderna kommer ni aldrig få se, mohahah!

Hur har eran kväll varit?


Enkel outfit!



Jeans - bikbok
Kofta - H&M

nu drar vi, jag tar med dator så det kanske blir någon uppdatering, puuuss!

Drar till Stina

Nu ska jag och Agnes fixa oss lite, sedan springa över till Stina, där Louise redan är..

Guess what.. Louise har fått en blinddate, men mer info än så får ni inte.. Nu ska det bli en helgalen och underbar kväll!

Puss på er sötnosar, ha en bra kväll



Jag just nu i myströja!

Fika på fresco & Baresso

Har bloggat förut och känner att jag vill skriva av mig lite, så varför inte starta en ny blogg?
Nu sitter jag på rummet och Louise & Agnes är där nere och lagar mat, jag är absolut supermätt eftersom vi varit på 2 fik idag..

Dagen började med att jag och Agnes bestämde oss för att ses och sen hängde louise med till östermalmstorg där vi fört fikade på fresco, sedan vidare till Baresso! Där satt vi hela dagen, åt focaccia (stavfel?), skrattade och pratade om gamla minnen, det kan ju inte bli myigare?

Dagen i bilder


jag på baresso

Louise&Agnes, sötnosar!

Agnes

Louise är brunett!

RSS 2.0